Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kórustalálkozó Advent 2010

Ez év adventjére már októbertől lelkesen gyakoroltuk a régi és az új dalokat. A próbákat nem volt könnyű összehangolni, mert úgy nézett ki, hogy az év vége mindenkinek nagyon sűrűre sikeredett. Minden nehézség ellenére ez évben is sikerült összehoznunk a megszokott adventi hangversenyt, advent harmadik vasárnapján. A kúrus ezúttal gitárkísérettel is kiegészült May Károly személyében. 

Az intenzív gyakorlások mellett a műsort megelőzően mindenki lázas sütésbe kezdett, hogy a vendégek kedvébe járhassunk. A süteménysütésbe ezúttal a nyugdíjasklub is besegített, akiknek utólag is nagyon köszönjük a segítséget, nagyon finomak voltak a sütemények.

Kisebb zökkenőket okozott a 15 órai kezdés, mivel a többi hétvégén 16 órakor kezdődtek a hangversenyek. Meghívott vendégeink ezúttal: A Vértesboglári Női Kórus, az Ezüst Évek Nyudíjasklub Énekkara, Czencz Máté és Hartmann Csaba Harmonikaduó, a Tarianer Musikanten, és az Újbaroki Német Nemzetiségi Népdalkör voltak. A műsort Borsodi Imre szavalata szinesítette.

 

Fényképek